Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve akla yatkın yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

FEZA Cümle Odası Yangın Bapsı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yanı saf otomasyon sistemlerine yarar aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapları camlı kabil.

Yangın Çıkış Kapısı Elbette Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedili bir durumda insanoğluın hafif bir itmesi ile dâhilen dışarıya düz açılmaktadır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Başkaca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla birlikte prosedür adımları ekseriya şunları karınerir:

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en gerçek kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan panik bar sistemi ile korku simultane kaçış niyetının daha seri maslahatlemesini esenlamaktadır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi sinein hayati öneme sahiptir. Araştırmalar yangın esasladıktan sadece 3 an içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk bâtınindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan autarı çıkış katkısızlamanın kanatı nöbet yangının vesair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının denetçi şeşna tuzakınması kolaylaşır ve daha okkalı dokunca vermesi önlenir.

Hatta, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül Yangın kapısı istanbul ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız yıkılmaz olduğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek sinein kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Report this wiki page